Post by indodenila on Feb 7, 2022 21:38:48 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Looney Tunes™ World of Mayhem ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Looney Tunes™ World of Mayhem IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code več vira ▞▞▞
▞▞▞ Looney Tunes™ World of Mayhem 2022 version ▞▞▞
To je tako velika igra, da se zaradi nje moj tablični računalnik nenehno zruši in zelo počasi nalaga like, ki jih lahko izbirate za vsako bitko. Razmišljam, da bi jo opustil, če tokrat ne bo izboljšanja.... in res zelo rad igram to igro....
zelo dobra igra mi je všeč
dobra
Brez veze😢
Zelo zasvoji, bodite previdni. Toda enkrat vas bodo nenehne zamrznitve tako jezile, da ga boste kar izbrisali. Moralo bi več optimizacije
Looney Tunes™ World of Mayhem Nhập vai hux
igra je super zabavna. popolnoma zasvojenost - imate toliko toons za odklepanje in dvig ravni. kontrole je enostavno dobiti. edina težava je, da je pridobivanje materiala včasih skoraj nemogoče. Morate se boriti, da osvojite zaboj, vendar se morate nenehno boriti, če ga ukradejo, saj ne morete zakleniti svoje zmage. ne uspem odpreti veliko, zato se moji toons zataknejo tam, kjer so. sčasoma se bo to zdelo zmečkano, frustrirajuće in dolgočasno. tako da bomo videli, kako dolgo bo to ostalo nameščeno. zaenkrat ga ne morem odložiti.
Igra je zabavna, še posebej z žabo Michigan j. Vendar ugotavljam, da moram za prenos posodobitve izbrisati podatke iz predpomnilnika, da dobim prostor. Torej, če želite 23 mb, morate izbrisati elemente, ki so enaki 23 mb. Tudi, če bi lahko d/l na SD kartico, bi bilo koristno.
Vau, ali bi prosim obrnili "popravke napak", igra je bila prej veliko bolj gladka. Zdaj se počasi nalaga in nenehno zamrzne.
Dobra igra, vendar se je sesula, kot veliko, zamerljivo. Vsakih 5 minut.
Preveč zamrzne na zaslonu obsega
Sprva zabavno, vendar so nadgradnje višje stopnje skoraj nemogoče, razen če plačate veliko denarja (100 dolarjev) za nekaj lvl upov. Nisem prepričan, ali je nedavna posodobitev, ki je spremenila iskanje v zabojih, zaradi česar je pridobivanje virov še težje. Včasih je bilo pri dvojni ali več najvišji ekipi nemogoče približno 5 %, zdaj pa je 95 % ali več nemogoče obrambne ekipe, ki varujejo zaboje. Zaradi dvojne moči je noro neumno in ni več zabavno. Ne izgubljajte časa s to igro.
Igra je šla izjemno navzdol. Vsak brezplačni način je bil v zadnjih 6 mesecih močno ogrožen. Pojavile so se tudi pomembne napake in težave z zrušitvami, ki trajajo tedne, da jih celo potrdimo, kaj šele odpravimo. Zelo priporočam katero koli drugo igro razen te. Nostalgija, ki jo morda čutite do norih melodij, ni vredna te igre. Prosim, poiščite drugo igro, verjemite mi.
V redu je. To igro sem prenesel kot ponudbo in sploh ni šla skozi. kmalu brišem..
To ni več ista igra, ki sem jo ljubil zadnja 3 leta. Nenehno spreminjajo formate dogodkov, ki so zaklenjeni za plačilom, in z vsako posodobitvijo pride do množice napak in težav. Nisem ftp predvajalnik. Vedno sem porabil denar, ker so imeli prijetno igro in njihovi paketi so bili razumni in so pomagali napredovati. Zdaj so potrebni samo za igranje dogodka. Popravili so enega od dogodkov že drugič, vendar je bil preveč koristen, zato so ga odpovedali. Končal sem s tem.
Pogosto je na majhne načine, vendar je ostal zelo igriv že leta in obstaja veliko dogodkov, da ostane svež
To je dobra igra, vendar ima malo napak
Res zabavna igra, zelo mi je všeč.
Zaenkrat zabavno, vendar so njegove cene za vse v trgovini z igrami previsoke glede na to, kako malo dosežete za to ceno. Lahko plačate 19,99 za dovolj draguljev, da morda dobite 1/4 kosov, potrebnih za en lik. Tudi v nekaterih primerih se cena dvigne po prvem začetnem nakupu nečesa. Začelo se bo pri 100 draguljev in šlo na 150 in tako naprej. V trgovini je zagotovo precej pohlepa in mislim, da ga je vsekakor treba omiliti
Če sem iskren, obožujem igro. Igranje igre, liki itd... Edino vprašanje je, da nisem pristaš porabe denarja za bistven napredek in vsekakor se zdi tako, mislim, da bi lahko bili nakupi pri igrah nekoliko cenejši, ponudbe, ki so res vredna je okoli cene igre same. Torej, ja, bom nadaljeval z igranjem igre, kot sem igral, in upajmo, da bomo čez nekaj časa prejeli cenejše ponudbe
To je zabavna igra. Ugotovil sem, da je krivulja učenja strma, in naredil sem zgodnje napake, zaradi katerih sem se vrnil v kasnejše kroge. Cenila bi boljšo vadnico. Prav tako se mi je zdela nenehna potreba po nakupu predmetov frustrirajuća in, odkrito povedano, nekoliko skična. Bolje bi bilo, če bi obstajala "enkratna" pristojbina.
To je bila tako dobra igra, toda v zadnjih 12 mesecih je bilo vse, kar je bilo odlično, zamenjano z neuravnoteženimi igrami in sramežljivimi grabi denarja. Zadnji dogodek je nizek za vse čase
Merge Tanks: Idle Tank Merger 休閒 zlel
Sem dolgoletni igralec in zaradi vseh nedavnih sprememb igre sem razmišljal o odpovedi. Veliko prijateljev je že odstopilo in polovica mojega zavezništva se je tako rekoč odjavila in komaj sodeluje. Najbolj nezaslišana sprememba je bila regionalni dogodki, ki so bili zelo priljubljeni med skupnostjo iger. Učinkovito ste upočasnili naš napredek in se skoraj ustavil, če ne porabimo veliko denarja. Ta prihajajoča sprememba vojne bo odločilni dejavnik, da bom zapustil igro.
Zabavna igra je
Zelo zvest risankam s stilom skupaj z zvokom FX. Za razliko od drugih iger te vrste vas ne poskuša na silo nahraniti pri nakupih iger vsakih 30 sekund. Slaba stran je, da temelji na energiji in da morate na 1 energijo počakati 6 minut, da lahko naredite 1 stvar na uro. Vidim, da ljudje zelo hitro izgubljajo pozornost. O klepetu o zavezništvu je treba premisliti, saj ni odličen, kot je.
Tukaj je nekaj težav v Novem dogodku, plz rešite težavo, ta igra je super
Igra se nenehno posodablja in dodaja. Posledica tega je, da je zdaj najbolj nestabilna, kar je bila kadar koli, in možnost izbire toona za bitko v vseh okoliščinah je nadvse razburljiva, ko končate, ko ste se odločili v razdelku za zbiranje, namesto da bi bil toon izbrani. Tako je že nekaj tednov, brez popravka. Zdi se, da so programerji za vedno pokvarili igro. Smrtno bolan s to igro. Torej izbris.
Igra z listi
Igra trdi, da je bila ali je bila narejena posodobitev za kampanjo, vendar se tako še naprej ponavlja. Čeprav je bila aplikacija kot celota od tega incidenta dvakrat posodobljena, še vedno ni drugega načina za nadaljevanje kampanje. Pri tem bi lahko koristila pomoč. Hvala vam.
Veseli me, da težava z nalaganjem igre ni samo moja težava.Igram že dolgo in bi rad igral še enkrat. Upam, da bodo kmalu rešili problem. Odstranite in večkrat znova namestili, da bi rešili težavo, vendar že en teden ne morem igrati!!! To je smešno!!! Tudi za Toona! Popravi to! Prosim! Težave z obremenitvijo igre so mi uničile niz! In to je bilo takoj po tem, ko sem vas omenil na SuiruxXM Pulse Morning Show kot čedno novo igro, ki jo je treba preizkusiti!
Vedno obtičate v obremenitvi in brez odziva, nekaj časa boste morali prisilno zapreti in znova odpreti
Nadgradite na 2 zvezdici, igra se zruši in razvijalec po množici poročil ne počne ničesar. Razvijalci so pohlepni po veliko denarja
Moja igra se kar naprej zruši
Preveč novih toončkov, premalo osredotočenosti na stare. Velik zgrabi denar, medtem ko je hudič neuspešen. To je ponovna namestitev #10.
Grindy. Posodobitve PTW vas zaklenejo za več dni, brez odškodnine. PvP nima ravnovesja. Sistem zaboja je zanič. Odlični liki. Relativno enostavno odklepanje novih toons. Zabavni ubijalec časa.
Izbrisali so mojo zadnjo recenzijo, ker sem poskušal opozoriti vse, da v igri ne dobite vedno elementov v igri, pri vaši nakupovalni igri je napaka in edini način, da jo dobite, je, da jo znova kupite, ko je to izdelek za 30 $, ki se zelo hitro podraži.
Ta igra je zabavna in ima veliko kul likov za igranje, le da se ne odziva in zamrzne. Območje sveta se ne naloži v celoti in zamrzne, včasih se prikažejo kode napak, aplikacija pa se še naprej pogosto zruši, zato moram znova in znova zagnati. Če mi ne preide zaslon za nalaganje, zamrzne na črnem logotipu. Enkrat sem se obrnil na ekipo za podporo, igral bom, dokler ne dosežem 50. nivoja. Priporočam igranje te igre, če deluje dobro za naprave, ki jih uporabljate.
Všeč mi je igra, vendar sem danes odprl aplikacijo in Moji podatki so bili izbrisani. Izgubil sem ves svoj napredek. Ne vem zakaj.
Po nedavni posodobitvi se igra ne bo niti naložila in se zruši, še preden pride do polovice. Na mojem HD Fire že več kot eno leto ne deluje dobro. Popolnoma zanič po tako dolgem igranju. Ne deluje na mojem telefonu ali na bolj posodobljenem tabličnem računalniku kot moj. Je to samo težava z Amazon HD-ji ali kaj?
Hrošči. Hrošči. Hrošči. Hrošči. Preveč napak. Dobesedno hrošči. Popravi svojo igro.
Ne nalaga se več. Na nalagalnem zaslonu se prikaže rumeni zaslon smrti, nato pa se aplikacija zruši
To je lepa igra in njena grafika je bolj realistična, poleg tega pa veščine likov in animacija, dokazuje, da so ustvarjalci veliko delali pri tej igri in cenim njihovo trdo delo. To igro bom igral še naprej. Dal bi 5 zvezdic, vendar igra zaostaja v telefonu s 3 GB Ram, zato priporočam, da odpravite težavo z zaostajanjem, hvala.
Looney Tunes™ World of Mayhem משחק תפקידים nixn
Odlična igra. zelo dragi nakupi v igri, ki so zmedeni in dolgoročno nepotrebni, zato se ne trudite s porabo. dostojna podpora. nadležno zasvojenost le zaradi družbenega pritiska zavezništva. nepremagljiv paywall. najnovejša posodobitev je grozna; obseg je grozen. Želim si, da nikoli ne bi začel. Igra smeti.